Gătind cu Alex #4 Paste (Penne) Carbonara
Să zicem că aceste este un blog real culinar și să ofer într-o oarecare măsură ingredientele necesare, de parcă s-ar ghida cineva după sfaturile mele culinare? Sper că nu va veni ziua aceea, pentru că vom muri toții de foame.
Pentru prepararea acestor paste ai nevoie de :
Paste (Penne, în acest caz)
Bacon
Smântână
Parmezan (am folosit brânză
pentru că nu urmez regulile)
2 gălbenușuri de ou
O cantitate mică de unt
Rețeta zice două gălbenușuri, dar eu am zis că să fiu și mai golan de cât sunt, și să folosesc trei, pentru că eu nu respect normele sociale și neg realitatea voastră |
Ai nevoie de atâta brânză, nu mai mult, nu mai puțină ci fix atât cât este prezentată în acea imagine Oh nu știi cât este? Pff, nu e problema mea |
Aici pui apă , și puțină sare la fiert. *30 de ani mai târziu , apa este fiartă* |
Într-o oală, sau ce o fi asta, pui untul menționat mai sus și aștepți puțin să sfârâie acolo până când ți-e frică să te apropii de el |
...să adaugi smântâna amestecată gălbenușurile și brânza și să le lași să clocotească câteva minute între 1 și 60 |
După ce faci toți acești pași uber importanți, scoți pastele și le pui într-uscător , apoi le adaugi peste sosul acela minunat și ar trebui să arate ca și în poza de mai jos, dar dacă nu se întâmplă asta, nu-ți fă griji, sunt 40% sigur că vei supraviețuii eșecului că nu vei putea face vreodată ceva atât de minunat și de înălțător în viața ta
*insert bale here*
RăspundețiȘtergereSant bune pastele,maine ce gatesti?
RăspundețiȘtergereSant fooarte boone, mâine fac ceva mai puțin impresionant, descopăr un nou element chimic
ȘtergereSi uite ca ai reusit sa nu dai foc la casa !!!Sper ca nu ai otravit pe nimeni :)
RăspundețiȘtergere